Tacosöndag

Hej på er! Jag har precis kommit hem från gymmet och nu vankas det TACOS. Finns det något bättre sätt att avsluta ett fantastiskt bra lov på än med träning och tacos? Jag tror inte det! Och som grädden på moset så ska jag träffa min fina kompis som idag fyller 18, och han ska bjuda på tårta. Imorgon är det skola och jag har väldigt blandade känslor kring det. Hade gärna haft lov ett tag till samtidigt som det ska bli skönt med rutiner. Det är ju snart sommarlov, haha..

Idag stod ett helkroppspass bestående av endast basövningarna marklyft, knäböj och bänkpress på schemat. Det blev ett litet intensivt och väldigt svettigt pass trots att jag körde relativt låga vikter, eftersom att det var ett tag sedan jag körde rejäl styrketräning. Nu när jag är back on track igen ska det bli så kul att bygga upp styrkan igen. Marklyften gick bra och jag kom upp i 60 kilo, vilket jag är mycket nöjd med.

Jag är väldigt nöjd med denna dagen över lag. Jag vaknade vid halv elva imorse och lyckan från gårdagen satt i. Min lördagskväll var helt fantastisk och jag umgicks med så fina människor. Festen var superrolig och så himla bra uppstyrd. Jag hade det verkligen så kul! Imorse tog jag det bara lugnt och skrev tidsinställda inlägg. Vid två sprang jag en runda och åt lite mat innan 3/4 av familjen åkte upp till gymmet. Nu ska jag laga tacos, höres!!

Gillar

Kommentarer