take a moment

Kan vi bara take a moment och kolla på min outfit för dagen?! En, i mina ögon, skitsnygg oufit.. Synd bara att bilderna inte blev så jättebra!

HEJ PÅ ER! Jag hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag! Jag vet inte riktigt om det märks här på bloggen, men jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde för en vecka sedan. Så i nuläget njuter jag till max av varenda minut och jag är så glad att allt går "i rätt riktning"! Som ni redan vet så slutade jag vid ett idag. Då hämtade mormor och morfar mig, och tillsammans åkte vi ned till stan. Jag köpte en farsdagspresent till pappa och (jag veeeet, fyy på mig) kollade lite julklappar! Gick in en sväng på H&M för att kolla om den nya kollektionen BALMAIN X HM hade kommit in än. Blev besviken, men inte förvånad, när jag såg att den inte hade gjort det. (Har nämligen suttit och dreglat över en klänning ur den kollektionen heeela dagen, hehe..) Innan jag tog bussen hem åt vi på Matlyckan (jag åt kinabuffé, suprise va?) och morfar köpte sig en bok. En väldigt lyckad liten shoppingrunda och jag älskar verkligen att umgås med mina morföräldrar.. De är helt enkelt bäst och jag mår så bra i deras sällskap!

Nu är det tyvärr dags för mig att dyka ned i matteboken och plugga det sista inför provet imorgon. Jag ska även spela in ett "Book Talk" på engelskan, städa rummet och träna innan Olle kommer hit! Han ska sova här inatt! Vi hörs senare, har ett mycket lästvärt inlägg på gång.. XOXO!

Gillar

Kommentarer