Tell me who I am

Det är väl bara att dra på sig ovven och hänga med” skrev jag igår, hehe..

Meeennnn så blev det inte! Var alldeles för trött efter en hektisk dag. Tränade som sagt spinning PLUS ett styrkepass vid 06 imorse. Sedan käkade jag frukost innan jag spenderade dagen genom att göra massa sysslor och ärenden. Var bland annat på en lyckad arbetsintervju och sedan mötte jag upp J. Mysig dag!!

Ikväll har jag varit på ett svinjobbigt Abs & Ass pass och nu käkar vi tacos framför PH. Detta kan ju nästan bli en ny dricklek.. Skrolla ned bland mina inlägg och ta en shot varje gång jag skriver att vi käkar tacos haha. Garanterad fylla!

Innan jag loggar ut för dagen så måste jag tipsa er om dokumentären ”Tell Me Who I Am” på Netflix. Såg den igår och inte ett öga var torrt.. Handlar om två tvillingbröder och en tappar minnet, helt. Hans bror ger honom då bilden av att de haft en fin och bra barndom, men sanningen är något helt annat. Och i denna dokumentären pratar de om det ordentligt för första gången, vad som verkligen hände under deras barndom och varför brodern valde att ljuga under 15 års tid. Så BRA!!

Gillar