Ten Questions

1. Tre "otippade" saker om dig? - Jag älskar att skatea, även att jag inte är bra på det, och vill verkligen bli bättre på det. Jag kollar alltid på baknings-videos på youtube innan jag ska somna. Jag har inget tålamod, men jag jobbar på det varje dag!

2. När grät du senast och varför? - Jag minnande faktiskt inte, men jag tror att det var när jag såg 13 Reasons Why, för att jag kunde relatera till Hannah.

3. När kan du vara dig själv till 100 %? - Jag är alltid mig själv, men sedan är det självklart att jag är mig själv "extra mycket" när jag är med mina närmsta vänner och familj.

4. Tre saker du avskyr? - Krig, djurplågeri och mobbing av alla slag.

5. Hur är du i skolan? - Jag tar skolan väldigt seriöst och vill alltid göra ett bra och seriöst intryck. Jag är fokuserad och försöker alltid att i tid med alla uppgifter. Jag tar lektionerna på stort allvar och försöker göra allt jobb där, så jag slipper plugga hemma.

6. Vad blir du stressad av? - Personer som aldrig kan bestämma sig eller avbokar i sista sekund, långsamma människor och när saker inte fungerar på första försöket..

7. Hur tror du att andra uppfattar dig? - Jag tror att andra uppfattar mig som positiv & glad, snäll och en bra vän. Jag hoppas det i alla fall, haha!

8. Hur uppfattar du dig själv? - Jag uppfattar mig själv om omtänksam, ärlig, lojal och positiv!!

9. När känner du dig som vackrast? - När jag är osminkad, har lockat håret och har på mig snygga kläder. Exemplevis mina randiga byxor och en snygg hoodie, haha.

10. Något du funderar mycket över? - Hur framtiden ska bli och hur jag ska kunna nå alla de mål jag vill, hur jag ska hinna uppleva allt jag vill göra.

Gillar

Kommentarer