Tentavecka - planering

Tentaveckan är här och det gör mig inget alls. Mamma förhörde mig lite igår och jag är nu mer säker på vart jag ska lägga det sista krutet för att tentan förhoppningsvis ska bli godkänd. Psykologi är så himla roligt att studera och jag vill ju kunna allt, vill bara veta mer och meeer. Så att denna vecka kommer innehålla massa plugg är bara roligt!

Monday

Veckan börjar bra, med en ledig dag. Tänker ta sovmorgon för att sedan kicka igång veckan med ett spinningpass vid 10. Efter det ska jag hem och laga mat inför veckan tillsammans med J. När han åker till jobbet ska jag ta mitt pick och pack till biblioteket för att plugga. På kvällen blir det ett pass yoga!

Tuesday

Tisdagen innebär redovisning 08.30-10.00 och sedan tentaplugg i skolan. Kvällen går åt jobb, 16-08 som vanligt. Mys!

Wednesday

Efter jobbet åker jag raka vägen till skolan för ytterligare en redovisning, även den är mellan 08.30-10. Sedan ska jag stanna kvar och plugga med en tjej i klassen. Alltid roligare att plugga tillsammans! Under kvällen ska jag träna och tvätta.

Thursday

På torsdag är jag ledig från skolan men tiden kommer gå åt plugg, såklart. Även lite städning och så har jag ett GRIT-pass inbokat.

Friday

Tänkte börja fredagen med ett pass abs & ass, en rejäl frukost och lite egentid här hemma. Ni vet, en lång dusch, ansiktsmask och allt sådant skönt. Sen smäller det - vid 14 skriver jag tenta och avslutar min första termin på socionomprogrammet. Wow. Kvällen är oplanerad men vi snackade om att ha lite krök, haha. Det måste ju firas att tentan är avklarad!

Saturday

Min lördag är helt oplanerad och det kommer säkerligen behövas. Bara ta det lugnt och umgås med lilla familjen!

Sunday

Förmiddagen är lugn. Vill ta sovmorgon och hinna med ett träningspass innan det är dags för jobb. Vid detta laget kan ni ju mina arbetstider, 16-08. Ett bra avslut på veckan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Duschrutin med Olaplex

Ett av mina nyårslöften är ju att ta hand om mitt hår och få det att växa ut. Och som hjälp på traven fick jag Olaplex-produkter av min farbror i julklapp! Eller ja, hans tjej haha. Så himla snällt och hade aldrig testat det innan. Jag är så otroligt positivt överraskad!

Nu har jag använt dessa produkter i två veckor och har behövt tvätta håret två gånger bara. Alltså det håller sig fräsch så länge och det är sååå bra!

Nu till min lilla duschrutin då:

Schampo: Jag tar det i två omgångar. Först i hårbotten, masserar in och sköljer ur. Sedan i resten av håret och låter det sitta lite innan jag sköljer ur det.

Balsam: Avslutar med liteee balsam i topparna. Både schampot och balsamet är så drygt så det behövs bara pyttelite! Och som sagt håller håret sig fräscht väldigt länge. Har inte ens behövt använda torrschampo mellan tvättarna!

Hårolja: Denna olja använder jag i torrt hår varje kväll. Även om jag ska ut på någon finare tillställning haha. Håret blir så fint! Nu är mitt hår inte det minsta frissigt eller torrt vilket är så skönt.

Gillar

Kommentarer

Tips! Enkla minipizzor

Okej MÅSTE dela med mig av denna superenkla maträtt. Man tar bara tortillabröd och breder på något slags sås. Jag kör oftast med tryffelmayo för det är sååå gott!! Sedan toppar jag med salami, tomat och fetaost. In i ugnen i 10 minuter, låt svalna lite och toppa med ruccola. Så enkelt och så oroligt gott!!

Gillar

Kommentarer

Instagram vannalovisaInstagram vannalovisaInstagram vannalovisaInstagram vannalovisaInstagram vannalovisaInstagram vannalovisa