Tentavecka, v. 39

Måndag

Min måndag blev otroligt lång. Jag började dagen i soffan framför Netflix och bara tog det lugnt. Efter lunch satte jag igång med pluggandet och var klar runt 18. Vid 19 hämtade mamma mig och jag hängde med hem till henne då hon var ensam hemma. Vi hade en jättemysig kväll <3

Tisdag

Klockan är snart 06 och jag har precis vaknat upp hemma hos mina föräldrar. Ska vara här under förmiddagen och plugga eftersom att jag inte kan koncentrera mig hemma haha.. Vid lunchtid ska jag hem, byta om och sedan åka för att jobba natt. Fullspäckad dag!

Onsdag

Jag går av jobbet vid 08 imorgon. Under dagen vill jag verkligen hinna gå på en rättegång (för en skoluppgift), plugga, träna ett pass och städa lägenheten. Men plugget är prio ett!

Torsdag

På torsdag ska jag försöka ta en lugn förmiddag hemma innan jag ska träna. På kvällen ska jag hem till mormor och morfar för att plugga och umgås. MYS!

Fredag

Tentadags! Från 09-12 skriver jag tenta och på kvällen ska det ju självklart firas att det är över. Tror vi skulle vara några tjejer från klassen men har inte spikat några planer än. Resten av helgen är oplanerad, men ska nog mest njuta av en helt pluggfri helg!!

Gillar

Kommentarer