the feeling


God eftermiddag snyggingar! Jag har precis kommit hem från skolan, fixat lite mellanmål och tänkte städa min garderob en snabbis innan jag åker upp till gymmet för att köra dagens andra pass! Men först tänkte jag berätta lite om min dag, som har varit helt fantastisk..





Idag har jag haft fyra lektioner i skolan och alla har gått snabbt och varit väldigt intressanta och roliga. Vår första lektion var natur och där hade vi en föreläsning som bland annat handlade om relationer och vad som anses vara kvinnligt och manligt. Det var en jätteintressant och givande föreläsning, trots att vissa killar i min klass skulle behöva en bitchslap tillbaka till 1800-talet, där de hör hemma med sina skeva värderingar..

Jag var ganska aktiv under föreläsningen och svarade på många frågor då jag är intresserad av sånt här, och en utav föreläsarna sa: "om några år är det du som står och föreläser om sånt här, det kan jag se framför mig!" Blev superglad och jättepeppad för att inspirera människor på det sättet som de två inspirerade mig! Det jag fastnade mest för under föreläsningen var hur viktigt det är att ha en bra relation med sig själv, hur konflikter formar oss och ger oss perspektiv samt nya tankar på saker, och så fastnade jag även för pratet om sociala och mentala kön. SÅ intressant!!


Efter naturen hann jag med några skrattanfall i matsalen innan det var dags för idrott. Jag var en av de få som hade tagit med idrottskläder idag, och det var jag tacksam över att jag gjorde för idag var det styrketräning på schemat! Först hade vi en väldigt lärorik genomgång på vad styrketräning är och varför/hur man ska styrketräna. Sedan fick vi själva köra ett helkroppspass på gymmet, så det är exkat vad jag gjorde! Som sagt så ska jag snart upp till gymmet igen och då blir det fokus på axlar och tricep.





Efter idrotten hade vi matte, och vi fick tillbaka proven vi gjorde för ett tag sedan. Jag råder er alla att sätta er ned och hålla i era hattar.. "Det finns en första gång för allt", sägs det.. Och idag var det min tur att FÖR FÖRSTA GÅNGEN FÅ ETT A(!!!!!!) PÅ ETT MATTEPROV!! Alltså, WHAT?! VAD?! När jag fick provet blev det en så stor chock att jag inte kommer ihåg hur jag reagerade. Jag tror att jag skrek, haha! Jag kan faktiskt inte fatta det! SOM jag kämpar med den här förbannade matten, haha!! Hard work pays off - absolut! Jag och Chanell grät en skvätt tillsammans och bestämde oss för att FIRA detta med en fika imorgon efter skolan. Jag smsade alla mina familjemedlemmar och de blev nog lika chockade som jag, för här hemma ska det firas ikväll med! Jag ska baka en kladdkaka har jag tänk, lite belöning måste man allt få för sitt hårda arbete.. Åhh, jag tror ni att ni förstår hur otroligt glad jag är! Ett A på ett matteprov.. Det hade jag bara kunnat drömma om!





Haha ja, hörni! Nu ska jag ta min lycka upp till övervåningen för att städa lite. Vi hörs senare, XOX!

Gillar

Kommentarer