THINGS I'VE LEARNED

- Om det är något som jag har lärt mig under årens gång är det är det alltid kommer nya vänner. "Mister du en står det tusen åter" gäller även i vänskapsrelationer. Det gäller bara att komma utanför sin comfort zone och träffa nya människor, hur svårt det än är.

- Något annat jag har lärt mig är att det är extremt jävla dumt att lägga ned tid på bråk. Att man inte alltid behöver ta varenda strid, att man inte alltid behöver förstå varje vissa väljer att bete sig på ett visst sätt. Släpp det, gå vidare och blicka framåt.

- Och en tredje sak som jag har lärt mig, och börjat förstå vikten av mer och mer på sistone, är att självhat inte leder NÅGON STANS. Okej om du råkar göra fel, säga något dumt, inte se ut som "idealet", ha en annan klädstil än dina vänner.. Vad det nu än kan vara, så OKEJ. Vad är det att hata sig själv för i all oändlighet? Acceptera situationen, är du inte nöjd med något så förändra det, men SLUTA HATA DIG SJÄLV. Livet blir så mycket bättre när du lär dig att älska dig själv.

Gillar

Kommentarer