TILL ER MORGONTRÖTTA

Jag har aldrig varit speciellt morgontrött och har därför inga problem med att gå upp tidigt. Jag vet dock att såå många verkligen har problem med sin morgontrötthet, så därför tänkte jag i detta inlägget tipsa om saker att göra för att underlätta sin morgontrötthet och effektivisera sin morgon! Hoppas att något av tipsen kan hjälpa någon av er!
1. Om du har svårt att komma upp ur sängen när klockan ringer, så ställ den så att du får tid att snooza! Ställ klockan 10-20 minuter tidigare än när du behöver gå upp, då har du tid att snooza och vakna upp lite långsammare. 2. Lägg fram kläder dagen innan! Detta gör jag varje kväll innan jag går och lägger mig. Jag lägger fram allt från strumpor till jacka och det sparar jag ungefär 15 minuters tid på. Ett jättesmart tips!

3. Att förbereda skolväskan är också ett bra tips. Lägg fram alla småsaker och böcker som du ska ha med dig, så att du slipper leta efter dem i panik innan du ska gå till bussen. Lägg väskan bredvid dina kläder så glömmer du inte den heller.

4. Om du äter frukost (vilket jag verkligen tycker att ALLA borde göra) så kan du kvällen innan bestämma dig för vad du vill äta. Om det är något som går att förbereda dagen innan så gör det! Mixa ihop en smoothie kvällen innan eller stek ett ägg, så är det färdigfixat på morgonen när du ska äta. 5. Om du däremot inte äter frukost tidigt på morgonen så råder jag dig till att ta med mat till skolan. Ta med smoothie eller kaffe i en termos, plasta in en macka eller ta med en frukt. Du kommer att behöva energin senare under dagen och på så sätt slipper du slösa pengar genom att köpa fika i skolan!

6. Tro mig, jag veeet hur svårt det är att tänka positivt en regning måndagsmorgon när klockan ringer vid 06. Men en liten positiv tanke på morgonen kan ändra hela ditt humör för dagen. Något jag gör, som jag tycker fungerar och som jag verkligen rekomenderar är att skriva ned tre saker jag är glad/lycklig/peppad/tacksam för när jag vaknar på morgonen. Det kan vara allt från pyttesmå till stora saker, och det ändrar humöret till det bättre! Alla bilder i detta inlägget är från weheartit. XOXO!

Gillar

Kommentarer