Tillbaka till verkligheten

Hej godingar! Det känns minst sagt konstigt att vakna upp hemma i lägenheten med regn som slår mot rutan. Är ju van att vakna runt 07 för att gå rakt ut till uppdukad frukost och 25 graders värme. Men fyy så skönt det var att sova i min egna säng och dessutom få sällskap av två små katter. De har inte lämnat min sida sedan vi kom hem och de båda sov mig inatt. Har saknat dem minst lika mycket som de saknat mig!

Hemma till smutsiga speglar, havregrynsgröt och PH 2020 som rullar på tvn. Mina planer för dagen är att boka tvättid, skriva klart hemtentan och försöka sova så mycket som möjligt. Fick väl 2 timmars riktig sömn inatt, efter en lååång hemresa. Så är väldigt trött..

Det är ju redan onsdag och min vecka är fullspäckad. Har ett poledacepass ikväll som jag hoppas att jag orkar med, och imorgon får jag besök. Först av mormor & morfar, och sedan på kvällen ska jag äntligen träffa Amanda för skitsnack och sushi. Min älskade pappa fyller även år så ska baka till honom!

På fredag fyller en annan älskling år, J. Ska ge mig på att göra smörgåstårta och kvällen blir förhoppningsvis lugn. Bara vi två i soffan.

På lördag står partaj på schemat och söndagen är fyllt med födelsedagsfirande. Låter som en väldigt bra vecka i mina öron!

Gillar

Kommentarer