TIME FOR SLEEP

Tänkte faktiskt skriva godnatt redan nu, eftersom att denna dagen inte har mycket mer att bjuda på. Jag ska bara äta kvällsmat, fixa matlåda inför morgondagen och träna lite lätt innan jag somnar. Efter min promenad innan idag tog jag en powernap på 45 minuter innan jag städade rummet. Efteråt pluggade jag matte, skrev 4 tidsinställda inför imorgon, laddade ned massa nya pepplåtar till min spotify-lista och sedan hade jag ett litet mini-spa med me, myself & I.

Jag tog en långdusch, fixade naglarna (dvs tog bort mina tippar för att naglarna ska få vila lite eftersom att jag ska fixa med tippar inför fredagens festligheter), målade naglarna och gjorde en djuprengörande ansiktsmask. Mycket skönt och behövligt! Egentid är så himla viktigt!

Vi hörs imorgon. Skola, plugg och dans (!!) står på schemat, för imorgon börjar äntligen danslektionerna igen. Det ska bli spännande att få en ny ledare som troligtvis ska lära oss att dansa ännu bättre jazz! För er som undrar går jag hiphop-jazz, och det är det bästa jag vet! Som sagt, vi hörs! PussN!

Gillar

Kommentarer