tio av tio

Igår jobbade jag hela dagen, trampade på crosstrainern i 90 svettiga minuter och hade världens finaste kväll. Jag kom hem från jobbet runt sex, och då hjälptes jag och syrran åt med att städa iordning huset, duka och laga mat.
Vid sju kom Molly och hennes syster hit, vi började äta direkt och därför hann jag inte ta någon bild på maten (tacopaj med de tillbehör ni ser ovan). Maten gick åt i alla fall och vi alla tyckte att den var god!
Efter maten serverades en oreo-cheescake och massa annat gott. Vi drack lite drinkar och snackade skit. Min syster och Mollys syster klickade redan från början och det slutade med att de umgicks själva uppe på min systers rum största delen av kvällen. Meningen med kvällen var ju att de skulle träffas och bli vänner, så jag blev helt tårögd över att de klickade så bra.. <3

Jag och Molly hade det jättemysigt. Vi snackade om allt, pratade i telefon med Selma, skrattade halvt ihjäl oss och så fixade jag Mollys naglar. Vi somnade någon gång runt ett, och när vår systrar somnade har jag ingen aning om, haha.

Idag var vi vakna vid halv tio, och då satte vi igång med att göra frukost tillsammans alla fyra,
Det blev baguetter, plättar, en god smoothie, juice och en massa tillbehör. En riktig hotellfrukost!
Vi hade en jättemysig morgon och vid halv tolv åkte tjejerna hem. Då städade jag och syrran lite innan jag somnade. Nu har jag precis ätit en sen lunch och hade tänkt att skriva inlägg inför veckan. Jag har verkligen hatf en sån himla fin helg. Molly är världsbäst och det är så skönt att ha någon att prata om allt med. Det har verkligen varit välbehövligt att ta det lugnt och bara ladda upp inför en ny vecka. Dessvärre tror jag att jag skadade ena axeln på simningen i fredags, så jag vet inte om jag kommer kunna träna idag.. Nåja, vi hörs senare, XOXO.

Gillar

Kommentarer