Tio bilder ur mitt fotoalbum

Här hittar ni 10 bilder ur mitt fotoalbum på datorn. Slumpvis valda bilder tagna mellan 2016 och 2018. Gilla/kommentera gärna inlägget om ni skulle vilja ha fler liknande!! <3

Början av 2017. Jag såg hov1 för tredje gången och fick även träffa Dante. Gissa om jag grät på tåget hem?! Ni ba.... :) Man kan liksom inte va så kär i en kändis??

Mina ursnygga naglar från december förra året. Ska göra dem likadana inför denna jul och nyår tror jag. Så fräscht och fint!!

Ett väldans fint citat som jag kollade dagligen under en period 2018.

Mina, aka världens finaste, föräldrar från vår resa till Dominikanska Republiken 2016. En av de bästa resor jag varit på! Drömmer mig tillbaka exakt varenda dag.

2017 tatuerade jag ett semikolon, för #projectsemikolon. Det är för att uppmärksamma psykisk ohälsa och få folk att prata om det. På så vis göra ämnet mindre tabubelagt. En av mina finaste tatueringar, utan tvekan. Detta var min 3:e och nu har jag 10 stycken heh..

När jag var olyckligt kär i min nuvarande pojkvän så gick denna på repeat. Sommaren 2018. Aj, kan knappt lyssna på låten nu för jag minns hur ledsen jag var då. Åh.. Tur att det blev så bra ändå! Och låten är ju fantastisk. Älskar Estradens alla låtar och Tjuvjakt är grymma de med.

I februari 2016 fick jag tandställning för att fixa till min glugg, så att alla andra tänder fick plats i munnen haha. Såhär gullig var jag då!! Och solbränd?!

Bild tagen någon gång under våren 2017. Dessa byxor är, til this day, mina favoriter. Synd bara att jag, klumpig som jag är, råkade gör hål i dem FÖRSTA gången jag använde dem.. Alltså dagen innan bilden ovan togs. Efter en eller två drinkar för mycket råkade jag spilla på byxorna och tyckte att det var extremt smart att torka dem med en hårfön på cirka 1 millimeters avstånd..

Nej men.. Mysigaste frukosten i Stockholm, våren 2017. Vet inte om jag berättat om storyn bakom min och Mollys extremt spontana Stockholms-resa? Jo, vill skulle nämligen träffa två killar från USA som var i Stockholm över helgen haha.. Molly hade träffat en av dem innan, dock i Madrid och endast under några timmar. Så sjukt när man tänker på det! Men oj så kul vi hade i Stockholm tillsammans med dem!!

En dålig bild från min bästa kväll. Sista kvällen på Bråvalla, lördagen den 1 juli 2017. Jag kollar på Garrix, stod mitt i publikhavet när bilden togs. Han spelade "In the Name Of Love" och bakom mig stod en ursnygg kille och höll om mig. En kille jag träffat tidigare samma dag och visst var han den snyggaste jag någonsin sett? Fruktansvärt rolig och så himla gullig. Jag fick låna hans tröja när jag frös, han köpte både glass och pizza till mig, han fick mig att halsa Absolut Vanilj och jag grät en skvätt mot hans bröst när någons armbåge kom farande mot min kind under Garrix-konserten. Vem är killen? Jo, J. Min nuvarande pojkvän. Tänk att vi känt varandra i 2,5 år snart?! Tiden går såå fort!!

Gillar

Kommentarer