TISDAGSLYX

Godnatt lovies! Nu ligger jag nedbäddad i sängen och ögonlocken är tunga som cement. Denna tisdag har varit riktigt jobbig, då det har varit välidgt varmt och jag har haft en migränliknande huvudvärk hela dagen. Jag vaknade med huvudvärk och trots att jag har fått i mig mycket mat, vätska och värktabletter så går jag och lägger mig med huvudvärk..

När jag kom hem från jobbet idag bytte jag direkt om till bikini och la mig i en solstol för att läsa min nya bok. När solen gick i moln åt jag lite mellanmål innan jag somnade. Så skönt, och behövligt. Jag vaknade runt halv sex och då hade min faster (äntligen!!) kommit hem från sin mini-semester. Så vi två, och bebis, gick upp till affären och plockade åt oss något av det godaste vi hittade och sedan fixade vi ihop lite plockmat, som vi precis har avnjutit.Vi åt en jättegod fruktsallad, räkor, potatissallad och rostbiff-baguette. En salig blandning, haha. Det var i alla fall HUR GOTT SOM HELST, och vi åt det framför "Million Dollar Listing New York". Underbart program, och vilka sjuka lägenheter?!

Nåja, nu ska jag sova bort denna jävla huvudvärk i hopp om att kunna träna imorgon efter jobbet. Nu är det endast tre jobbdagar kvar innan semester. Vi hörs, kisses!

Gillar

Kommentarer