tjugoandra mars

Hej på er snyggingar! As we speak så sitter jag i skolans bibliotek och har spanskalektion. Vi fick börja lite tidigare idag och det innebär att jag slutar 45 minuter tidigare än vad jag brukar. SKÖNT! Efter skolan ska jag hem till mormor och morfar för att plugga. Vid fem ska jag på möte och när jag kommer hem ska jag träna samt träffa kompisar.Jag tänkte börja med att berätta om gårdagen, eftersom att jag inte hann uppdatera här igår. Skolan gick väldigt bra och timmarna gick snabbt. Efter skolan åt jag middag hos mormor och morfar och sedan åkte jag till doktorn. Där hade jag ett möte hos sjukgymnasten där jag testade elakupunktur. Jag testade en tens-apparat på ryggen och det var sååå skönt, för den tog bort all smärta! Sedan pratade vi lite om stress och jag fick tips på hur jag ska kunna slappna av. Det tråkiga med mötet var att jag blev avrådd från att springa Göteborgsvarvet. De tyckte inte att det var optimalt att springa så långt för någon som har en sådan stark smärta samt inflammation i höfterna. Lite tråkigt men jag ska ända fortsätta löpträna. Det andra mötet var med arbetsteraputen och hos henne fick jag övningar för att stärka upp mina händer och handleder. Jag fick även mina efterlängtade handledsskydd!!

När jag kom hem igår så panikpluggade jag matte. Jag satt nästan vid köksbordet och grät för att jag inte förstod något. Som tur var fick jag hjälp av min morbror via telefon, och då förstod jag mycket bättre. Efter pluggandet powerwalkade jag upp till gymmet och körde ett armpass! Det var så sjukt skönt att komma tillbaka och vara back on track. Efter träningen träffade jag kompisar och vid elva somnade jag. Trött efter en bra men ganska hetsig dag!

Min dag idag har varit ganska bra. Jag vaknade vid halv sju idag efter en natt full av hemska mardrömmar. Jag hade lite över två timmar på mig innan bussen gick så då åt jag en rejäl frukost och pluggade det sista inför matteprovet. När jag kom till skolan hade vi samhällskunskap och då började jag skriva på min rapport om mobbning i skolan. Efter dagens första lektion hade vi lunch och sedan var det dags för matteprov. Provet gick faktiskt helt okej! Jag kunde svara på alla frågor och jag tvivlar på att jag inte blir godkänd. Nu sitter jag som sagt och har spanskalektion och ska snart sluta. Jag hoppas att ni alla mår bra så hörs vi senare! XO!

Gillar

Kommentarer