tjugotredje, redan

När jag vaknade för en halvtimme sedan blev jag helt överväldigad av vilken LYCKA jag känner. Nu har julstämningen flyttat in i hela min kropp och jag längtar så inför ikväll och imorgon. Sedan finns det många andra anledningar till att jag känner såhär. Igår hände två saker som jag glömde att dela med mig av här.. Det första är att jag har fixat planer inför nyår, och om allt går som planerat så ska det blir helt underbart!!

Den andra anledningen ser ni ovan. Igår när jag städade mitt rum knackade det på dörren. Jag sprang ned och där stod en blomsterleverantör och frågade efter mig, haha! Sånt händer ju bara på film, så ni fattar nog hur glad jag blev! När jag öppnade "paketet" hittade jag en jättefin ros, en söt liten nalle och ett kort där någon önskade mig en god jul. Jag listade ut vem det var ifrån ganska snabbt, nämligen en killkompis. Så himla gulligt, att något så "litet" kan göra dagen så mycket bättre!

Idag står inte mycket på schemat. Jag har några inlägg som jag ska skriva ihop och så ska jag fixa lite tidsinställda inför ikväll. Imorgon kommer bloggen att stå still, för det är ju trots allt julafton. Jag ska även träna ett pass idag tillsammans med mamma. Och sen ikväll firar vi ju jul!! Åh, det ska bli så hiimlaaa kul! Hoppas att ni alla mår jättebra, vi hörs senare! XO.

Gillar

Kommentarer