TOPPENHUMÖR

Åh hörni, jag är verkligen på toppenhumör efter en underbar måndag. Orden matteplugg, svettig träning och bullbak beskriver denna måndag perfekt. Träningen var verkligen jobbig idag, men vårt lilla glada gäng hade det kul ändå. Min fina dansgrupp, vilka härliga tjejer!!
Nu sitter jag och mormor vid köksbordet och pratar om kärlek. Hon är så klok, min mormor. Vi har ätit kvällsmat tillsammans och så har vi bakat äppelgömmor, morgondagen till ära. För ni vet väl att det är kanelbullens dag imorgon? Under kvällen har jag även hunnit med att duscha och fixa inför morgondagen, städa lite och prata i telefon med min älskade Selma. Saknar henne så att det gör ont..

Nu hade jag tänkt att fortsätta umgås med mormor och sedan ska jag kolla på film. Om jag hinner ska jag skriva några tidsinställda inlägg till er. Det blir ju lätt att bloggen hamnar åt sidan när man har fullt upp med skola och träning. Så om ni har några frågor eller inläggsförslag så kommentera gärna. God natt på er, vi hörs imorgon. XOXO!

Gillar

Kommentarer