Torkar Mina Tårar med Versace

Jag tänkte skriva "god morgon", men jag insåg nu att klockan redan är fyra. Herregud vad dagen har gått snabbt.. Jag vaknade runt 12, åkte till farfar en timme senare och var där en stund. Vi fikade och kollade på skidorna, och sedan övningskörde jag hem. Det gick helt okej. Men nu till det viktigaste, gårdagen.
Glad var bara förnamnet när vi anlände i Linköping igår vid 16. Ingen av oss hade varit där innan, men vi lyckades ändå ta oss till Konsert och Kongress där konserten skulle äga rum fem timmar senare.
Vi som trodde att vi skulle vara först.. Hah! Det var tjejer som hade köat sedan tidigt på morgonen och efter mycket om och men fick vi plats 47 i kön. I kön hittade vi ett par tjejer som går på samma skola som oss, och de var snälla och lät oss sitta med dem.
Vi spenderade 5 timmar i kön, tillsammans med våra nyfunna vänner. Sjukt roliga tjejer!! För att fördriva tiden sjöng vi till Hov1s låtar, åt godis, beställde pizza och snackade om allt. Vi klickade väldigt bra och timmarna bara flög förbi, så plötsligt var det dags att gå in i konsertlokalen.

Vid 21 kom våra älsklingar in på scen och vi hade krigat oss längst fram. De var så jävla bra. Jag skrek och grät till tårarna tog slut och rösten försvann. Jag är så kääär i dessa killar!!

Men konserten tog slut efter 45 minuter, trots att vi hade blivit lovade det dubbla. Och för att träffa killarna var vi tvungna att köpa en tröja för 300kr. Så konserten följdes av två timmar av ren besvikelse och en massa gråt. (För att förtydliga så var vi ledsna för att vi var besvikna, för att vi ville träffa killarna och för att vi var tvungna att vänta på vårt tåg i 4h, då vi bokade det sena för vi trodde att konserten skulle vara längre. Jag skäms verkligen inte över en enda tår jag fällde, för jag älskar dessa killar av hela mitt hjärta och då får man gråta)

Medan alla andra gick hem så stannade vi kvar på Konsert & Kongress,trots att vakterna blev arga på oss. De förklarade att Hov1 var för trötta för att träffa fans och att de inte skulle komma ner, men vi gav oss inte. Och det var det värt, för när klockan var runt tolv fick vi sällskap av en jättetrevlig kvinnlig vakt. Hon sa att vi fick stanna där i fem minuter till, sedan ringde hon ett samtal och sen....

Kom Gud ner för trapporna till entrén. Inte riktig hehe, men det var så det kändes. Älskade, finaste Dante kom ner för att träffa oss, ta bild och kramas. Vi pratade en stund och kramades en hel del. När han gick sa jag "tack, det var verkligen otroligt fint gjort" och han svarade med "nej, det är jag som ska tacka er". När han gick vi fick en massa slängkyssar och vi bokstavligen STUDSADE ut ur lokalen. Världens finaste Dante, snacka om att ha ett hjärta av guld.

Och vakten som satt och väntade med oss räddade hela vår kväll. Hon var så otroligt snäll när hon lyssnade på all gråt och tröstade oss. Att hon fixade att vi fick träffa Dante, som vi väntat i 7 timmar för att träffa, var det finaste någon gjort för mig haha. Tusen, tusen tack!!!

Vi lyckades ta oss till Burger King, få i oss lite mat och hitta tillbaka till stationen. Hela tiden pratade vi om Dante och på tåget hem somnade jag. Pappa hämtade mig när vi kom fram till Nässjö och när jag kom hem somnade jag igen. Dödstrött och överlycklig efter den bästa dagen någonsin. Jag är så otroligt tacksam över att jag fick uppleva det tillsammans med mina fina vänner <3

Om ni vill se fler bilder & videos från gårkvällen så se till att följa mig på instagram (@knutssonv) eller på snapchat (@knuutssson)!

Gillar

Kommentarer