Tre från dagen

Hej på er! Nu har nästa hela denna fredagen gått och min dag har varit så himla bra! Snart rullar bilen in mot stan där vi ska äta middag hos mormor och morfar. För min del avslutas nog kvällen hemma hos fina Molly, men inget är bestämt än. I alla fall - innan jag åker in till stan så hade jag tänkt att summera mig dag lite. Så här kommer tre fina från dagen!
Imorse vaknade jag runt tio och hoppade direkt in i duschen för att bli klar i tid. Jag fick se att Ed Sheeran hade släppt två nya låtar, så de spelades på repeat när jag simnkade mig. Jag fullkomligt älskar "Castle on the Hill" och fyyy så gärna jag vill se Ed live..
-
När jag var färdigfixad hann jag ta lite selfies och ha en photoshoot med min syster. Hon är så himla duktig på att fota och jag är så glad att hon ställer upp och vill fota mig <3 Bilden ni ser ovan blev även utlagd på instagram, tycker att ni kan följa mig där om ni inte redan gör det!
-
Vid ett möttes jag och tjejerna upp på Akropolis. Där satt vi i två timmar och åt god mat och snackade skit. Fick även säga hejdå till Selma eftersom att vi inte kommer ses på över en månad. Miss u already <3
-
Hoppas att ni mår bra! Själv mår jag sådär, är lite halvsjuk. Är tillräckligt frisk för att orka med vardagen och vilja träna, men har ont i halsen och huvudet vilket gör att det inte känns så bra att träna fullt ut ändå. Så de senaste dagarna har det bara fått bli små pass. Men imorgon är jag förhoppningsvis på banan igen!!

Gillar

Kommentarer