Trendspaning: i love this!

Jag skulle väl inte påstå att jag är superinsatt i modevärlden eller vad som är det allra senaste modet. Men det finns några trender som jag verkligen har fastnat för. Jag tror att jag har skrivit om dessa trender innan, men jag hoppas inte att det stör er allt för mycket. Så ja - i detta inlägget hittar ni tre stycken trender som jag fullkomligt älskar!
Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

1. Choker / 2. Lace choker / 3. Letter necklace /
4. Ribbon choker / 5. Jewelry choker / 6. Choker necklace

Chokers.. En trend som vissa spyr på, meda andra totalälskar den. Personligen tycker jag att det är så otroligt snyggt med chokers. Även att jag föredrar svarta stilrena sidenchokers, så tycker jag att mönstrade också är snyggt. Jag hade ju på mig en diamant-choker på nyår och den piffade verkligen upp min outfit. Som sagt, jag älskar chokers och tycker att det är såå snyggt!1. Stuart Weitzman / 2. Steve Madden / 3. Gianvito Rossi Overknee boots kan väl inte har undgått någon? Det är verkligen en trend som exploderade hösten 2016. Nästan ALLA hade eller ville ha ett par sådana skor, även jag. Jag köpte ett par svarta utan klack, och funderar nu på ett köpa ett par gråa eller svarta med klack. Denna sorts skor passar perfekt till både kjol och jeans, tycker verkligen att det är så snyggt!! De som jag har länkat ovan är lite dyra, så jag tänkte också tipsa om att ni kan hitta supersnygga overknee boots på Nelly.com!

1. Pink Sleeve / 2. STAFF / 3 .IVY Park / 4.Calvin Klein / 5. Red Sleeve / 6. Trasher


En trend som jag har börjar älska nu på senare tid är Oversize shirts! En hoodie eller tröja, i några storlekar större än vad jag brukar ha, helt enkelt. Det är supersnyggt till exempelvis shorts och overknee boots. Vill gärna införskaffa mig en Trahser hoodie, för jaaa jag tycker faktiskt att en får ha på sig det även om en inte skatear. Jag tror att en oversize tröja och overknee boots är en kombination jag kommer bära mycket i vår/sommar. Kanske går det att piffa upp outfiten med en snygg choker också.. Hm, låter ju helt perfekt! Vad tycker ni om dessa trender? Hiss eller diss?

Gillar

Kommentarer