trettio dagar kvar

Idag är det den 24 november, vilket innebär att det är exakt en månad kvar till jul. Den första december kommer jag att börja med 24 days of christmas, här på bloggen! Vilket innebär att jag varje dag (i alla fall 25 dagar) under december månad kommer att lägga ut ett julinspirerat inlägg här på bloggen! Det kommer att vara allt från snygga julkläder till baktips, så om det finns något spceillt ni vill läsa om så får ni kommentera!!

Dessa 30 dagar kommer förhoppningsvis att gå väldigt snabbt eftersom att jag har mycket att göra och tänka på. I skolan har jag fyra-fem prov och lite inlämningar kvar, så det kommer självklart att ta upp tid vilket jag är ganska glad över. När jag blir frisk kommer jag fortsätta med att träna 6 dagar i veckan och jag vill gärna hinna med att jobba lite också. Den sjätte december har jag dansuppvisning hela dagen och det är jag så exremt taggad och peppad för, råder er alla till att komma! Jag ska även fira 1-4 advent, gå och kolla på min systers luciatåg och så MÅSTE jag handla julklappar! Jag vill även hinna med att vara med kompisar och så vill jag få till minst en mysig vinterfotografering ute i snön!

Ja, ni ser.. Dessa 30 dagarna fram till jul kommer absolut inte vara sysslolösa och det är jag väldigt tacksam över. Älskar att ha ett uppbokat schema med massa saker att göra! Jag har gjort en kategori här på bloggen som heter "Julen 2015", och där kommer jag att lägga alla inlägg som har med julen att göra. Som jag nämnde igår så har jag fått väldigt mycket inspiration inför julbak då jag har kollat på DIY-julsaker. Så jag kommer troligtvis att dela med mig av lite julbak när det närmar sig jul! Om ca en vecka kör vi igång med "24 days of christmas".. TAGGD! XOXO.

Gillar

Kommentarer