twentyone

Hej på er, mina fina! Känns som att det var flera år sedan jag var inne här och skrev, haha. Kan bero på att hela veckan har varit som en dimma för mig, på grund utav att jag var så sjuk. Nu är jag som sagt frisk och det är jag så tacksam över. Jag hoppas att ni alla har haft en bra helg, för det har verkligen jag!

Som ni vet så har jag jobbat hela helgen, sammanlagt 21 timmar, och det har varit två väldigt lärorika och händelserika dagar. Jag har lärt mig mycket nytt, träffat mycket folk och fått VÄLDIGT MYCKET träningsvärk. På jobbet har jag fått göra allt från att svabba golv till att servera. Dagarna har gått hyfsat snabbt och jag har haft det superkul. Ovan ser ni en bild från idag då jag och Jennie åt "fika" ute i solen! Fantastiskt skönt! Jag älskar att jobba på resturangen och det är så kul att träffa nytt folk! Nu har jag dock sån sjuk träningsvärk att jag vill gråta. Kan knappt gå eller röra på armarna, haha. Tänk er själva att gå, stå och springa i 10-12 timmar med endast en femton minuters paus. Sedan lyfta tunga backar, servera och duka samt duka av tunga brickor då man även ska hålla balansen.. Och torka bord samt svabba golven (PAIN!!) Det är värt pengarna dock!
Förutom att jobba så har jag i helgen varit med kompisar, de är för övrigt världsbäst trots att kvällen blev kaos. Och kan vi bara ta en sekund och beundra my makeup på bilden ovan?! Hallå, highlighter on point! Blev extremt nöjd med den sminkningen, och den tog endast 10 minuter att göra!

Just nu sitter jag vid köksbordet, halvdöd, och väntar på kvällsmat. Blir serverad för omväxlings skull ;) Ikväll blir det bara fruktsallad, lagom och lätt eftersom att jag åt på jobbet för några timmar sedan. Innan jag somnar (läs: däckar) ska jag duscha, fixa mina naglar och självklart kolla på den nya favoritserien Carrie Diaries! Imorgon drar en ny vecka, full av nya möjligheter, igång och jag är så TAGGAD! Jag har en bra vecka framför mig. Vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer