TWO GOOD DAYS


God eftermiddag snyggingar! Jag har precis kommit hem och är SÅ sjukt trött. Denna dagen har varit lång men väldigt bra. Vaknade vid halv sju och var på plats i skolan vid 08:15. Först checkade jag av två delar av det nationella provet i engelska, sedan var det lunch innan matteprovet. Matten gick sådär men det är inget att hänga upp sig på! Vår sista lektion var inställd så då åkte jag och fem fina tjejer ned på stan. Några av oss åt på subway och vi alla köpte glass och snackade skit i solen. Det var så himla mysigt och jag skrattade så att magen krampade.Idag hade jag på mig det ni ser på bilden ovan! Så somrigt och fint!

Igår bloggade jag inte speciellt bra eftersom att jag hade fullt upp. Efter en kort skoldag var jag på ett så (ursäkta) jävla bra möte som gjorde mig så peppad och inspirerad. Sedan gick jag en sväng på stan med mormor och morfar innan jag hade tid på ungdomsmottagningen. När jag kom hem (vid 5-tiden) provade jag mina nya kläder och öppnade mitt paket från nelly. Sedan sprang jag en mil (!) i det fina vädret. Herregud, jag fick världens spring-sug och ville bara springa, springa, springa. Så det resulterade i milen på en bra tid! Jag gick några steg mellanåt och pausade en gång när jag höll på att spy. Förutom det är jag supernöjd med resultatet och idag har jag träningsvärk i HELA kroppen.

Nu ska jag ta tag i en del tråkiga saker - dvs dammsuga rummet, plocka iordning ett hav av kläder och plugga. Jag hoppas att ni alla mår jättebra så hörs vi senare. XO!

Gillar

Kommentarer