two pictures

Nedan ser ni två bilder som jag hittade när jag scrollade tillbaka en bit i mitt kameraalbum. De är båda tagna/sparade i år och jag tycker att de båda representerar hur mitt 2016 har varit.
Bild nummer ett: Håkan Hellström har för mig varit en stor del av året om gått. Förutom att se han live x 2 så har jag lyssnat till hans underbara låtar och läst hans fina quotes i stort sett varje dag. Han är så fin och hans ord hjälper mig på ett sätt som är omöjligt att förklara. Bilden ovan är från den 4 juni när jag såg honom live för första gången. På hela avenyn hängde hans citat och det på bilden ovan stämde så himla bra. Idag umgås jag inte med en enda person som jag umgicks med för ett år sedan. Vänner kommer och går under hela livet, och fastän uppbrott med vänner kan vara det jobbigaste som finns så går världen inte under. Det är verkligen något jag har lärt mig under de senaste ett och ett halvt åren. "Glöm för fan inte bort att du är underbar".. Det ska jag aldrig göra.

Bild nummer två: "Because what you went through didn't break you". Kan ett citat bli mer MIG? Efter tre jävligt jobbiga år av ångest, psykisk ohälsa, mobbning, svek och ett brustet hjärta så har jag blivit friskförklarad. Jag mår idag så himla bra och får uppleva så fina saker, för det jag gick igenom där och då förstörde mig inte. Jag klarade av det, för jag är en fighter. Som sagt, kan ett citat bli mer MIG..?

Gillar

Kommentarer