URSÄKTAR FRÅNVARON

Hej på er, och god kväll! Både igår och idag har bloggen fått stå tom då jag har haft fullt upp heeela tiden. Igår var jag hemma hos farmor från klockan tre till klockan tio, tillsammans med familjen och pappas syskon + deras familjer. Vi åt massvis med god mat, snackade skit och jag gosade med mina små kusiner. Det var riktigt mysigt och när jag kom hem var jag så trött att jag slocknade så fort jag la mig i sängen.
Idag vaknade vid halv åtta och två timmar senare satt jag i kyrkan tillsammans med släkten och, självklart, en massa andra. Efter konfirmationen åkte vi hem hit och firade min syster hela dagen. Jag kommer att skriva mer om det i ett eget inlägg! De sista åkte i alla fall hem vid klockan fyra och då tog jag en "powernap" på två timmar. När jag vaknade var min farmor och faster här igen så när de skulle gå hem hängde jag med.
Jag gick först fyra kilometer tillsammans med dem och sedan letade jag upp en halvbrant backe och körde backintervaller innan jag sprang 2 kilometer hem. Jag sprang sammanlagt tio längder i backen, fem längder rushade jag och fem längder körde jag indianhopp. Nu har jag precis kommit hem och är helt genomsvettig, men innan jag hoppar in i duschen hade jag tänkt att redigera bilder från dagen. Jag hoppas att ni har haft en superbra helg och att ni är redo för en ny vecka. Glöm inte att ta hand om varandra och njuta av de små sakerna i livet. Vi hörs senare, XO!

Gillar

Kommentarer