V. 13

Planering vecka 13:
Måndag: Idag vaknade jag vid 06 efter att knappt ha sovit en blund inatt. Mår sjukt illa och min mage mår inte alls bra, så idag blir det ingen skola för min del.. Snarare sängläge och matteplugg. Fy. Har inte tid med detta..

Tisdag: Skola, matteplugg, mys hos mormor och morfar, och dagen avslutas med dansträning. En fullspäckad tisdag!

Onsdag: Onsdag innebär sovmorgon, matteprov och långdag. Efter skolan ska jag träna kondition och mage, sedan ska jag baka chokladbollar inför torsdagens fika med klassen.

Torsdag:
Tidig morgon, träna tricep/axlar under håltimmen, fika på samhällskunskapen. Efter skolan antar jag att det blir lite plugg, träning och seriemys. Wiie!

Fredag:
Förutom skoldagen (som avslutas med ett ryggpass) har jag inga planer. Får ta dagen lite som den kommer, det blir iallafall till att gå och lägga sig tidigt..

Lördag: Denna dag kommer att vara fullspäckad. Jag skriver högskoleprov från 08:10 till 16:20 och efter det ska jag på 18årsfest. Snacka om att jag kommer vara trött sen, haha. Men det är det värt, det ska bli såå kul!!

Söndag:
Söndagen är oplanerad änsålänge, men jag antar att en stor del av dagen kommer att läggas på spanskaplugg. Har nämligen nationellt prov i spanska på måndagen. Det får väl bli en typical söndag med städning och mys. Inte mig emot! Tror även jag ska hinna med ett pass för axlar, bicep och kontiditon!

Gillar

Kommentarer