v. 48

Måndag

Jag jobbar natt från 16 på söndag till 08 på måndag. Ska träna ett spinningpass direkt efter jobbet och sedan gymma på kvällen. Däremellan ska jag PLUGGA.. Ja, ni vet ju att tentan närmar sig med stormsteg. Skönt att vara ledig från skolan dock! Mycket mysigare att plugga hemifrån iklädd myskläder med en kopp te.

Tisdag

Alltså, dilemma dilemma.. Jag har en 2 timmar lång föreläsning. Dvs att jag kommer vara i skolan lika länge som jag måste pendla fram och tillbaka. OCH jag har hittat anteckningar online.. Så jag har faktiskt inte bestämt om jag ska till skolan än. Hur som helst - vid 14 tiden ska jag till sjukhuset. Har nämligen äntligen kunnat bli blodgivare!! Ni vet, man måste ju vänta 6 månader efter att man tatuerade sig senast. Hade ju som nyårslöfte att bli blodgivare, tycker att alla borde vara det. På tal om nyårslöfte, imorgon kommer ett inlägg där jag checkar av ifall jag klarat årets löften eller ej!

Onsdag

På onsdag är det i alla fall skola som gäller. 10 till 16, en workshop och en föreläsning. Har ett möte med en kurator också, som jag nämnde i ett annat inlägg. Ska bli skönt! Tänkte köra spinning innan skolan och Abs & Ass på kvällen. Ska väl tyvärr hinna plugga med haha..

Torsdag

Skola även på torsdag, från 10 till 15. Ett boksemianrie och det sista föreläsningen innan tentan. Herregud.. Sedan är det plugg och gruppträning som gäller! En fullspäckad dag men det är ju rättså mysigt faktiskt! Kanske blir myskväll med J eftersom att jag är ledig på fredag.

Fredag

På frreeeedaaaag smäller det hihi! JULBORD!! Ni förstååår inte hur fruktansvärt taggad jag är! Det är julbord med min killes jobb och vi är ett härligt gäng som ska förfesta här innan. Så kul att min bästis Julia är ditbjuden av en av min killes kompisar också!! Vi ska tagga upp inför julbordet med hotshots och "coco-shots", pepparkakor och (spritdränkta) skumtomtar! KUL!! Innan julbordet ska jag i alla fall träna Abs & Ass (vid 06.30) och sedan städa hela lägenheten innan gästerna kommer!

Helgen

Har egentligen inget mer planerat. Men måste plugga!! Och så kanske vi ska fira första advent hos mina föräldrar. Inget är bestämt men det hade varit väldigt mysigt! Ser fram emot veckan och HERREGUD vad sjukt att det på söndag är DECEMBER!?! Hjälp!!

Gillar

Kommentarer