V.20

PLANER INFÖR VECKA 20

Den kommande veckan blir ingen vanlig sådan. Nästan hälften av alla lektioner är inställda och dessutom så är det studiedag på fredag. Så det blir inte mycket tid i skolan, vilket ger desto mer tid till träning och mys med vänner. Som vanligt måste jag väl hinna med lite plugg också, men snaaart är det sommarlov så det är bara att hänga i nu det sista.. Såhär kommer i alla fall min vecka se ut:

Måndag: Imorgon kommer jag att vakna upp bredvid Molly, vi har sovmorgon och behöver inte vara i skolan förrän vid 12-tiden. Direkt efter skolan har jag tänkt att träna rygg på skolans gym och sedan ska jag fördriva lite tid på stan innan jag har tid hos frisören, vid 15. Det ska bli såå skönt att äntligen fixa håret!!

Tisdag: På tisdag börjar jag vid 08:15 och har två lektioner i vanlig ordning, sedan ett hål (där jag har tänkt att träna bröst/bicep), följt av ytterligare en lektion innan jag slutar. Efter skolan ska jag plugga matte och springa en runda.

Onsdag: På onsdag har vi en temadag i skolan, där temat är hälsa. Har ingen aning om vad det är vi ska göra, men det blir nog kul! Efter skolan jag träna axlar/tricep och plugga matte, i mängder..

Torsdag: Domedagen, aka nationella i matte. Jag är verkligen supernervös men förhoppningsvis kommer det gå bra. Efter NP tar jag helg, och den ska invigas med löpning och ett gympass.

Fredag-Söndag: Jag har inga planer inför varken fredag eller lördag, men förhoppningvis blir det mys med vänner, träning och massvis god mat. På söndag ska jag troligtvis se på dansuppvisning. Så kul!

Gillar

Kommentarer