VACKER SOM EN DRÖM

Jag vet inte vad jag ska skriva, för gårdagen kan inte ha varit på riktigt. Ingenting kan vara så perfekt. Det känns verkligen som att gårdagen var en dröm, och gårdagen var definitivt vacker som en dröm. Jag kan inte ta in att jag igår hade den bästa dagen i mitt liv. Jag har aldrig varit med om något så mäktigt innan. Eftersom att jag inte kan finna ord till att beskriva konserten eller Håkan, så börjar jag med om att berätta om vad vi gjorde innan konserten.Vi (jag, mamma, pappa och farmor) kom till Göteborg vid två-tiden igår. Solen strålade och hela staden hade Håkanfeber. Alla resturanger spelade Håkans låtar, folk på gatorna sjöng med och överallt fanns hans fina citat. Bara det kändes helt magiskt. För er som inte visste det så är Göteborg min absoluta favoritstad (i Sverige då alltså) och jag har alltid älskat mitt fina Gbg.

I tre-fyra timmar gick vi runt på stan, kollade på folk och shoppade. Jag shoppade 8 klädersplagg, en helt ny sommargarderob, och bilder på det får ni se i ett annat inlägg. Under shoppingrundan tog vi en glasspaus, men vi hann knappt att äta upp glassen för den smälte direkt. Solen stekte på hela dagen och det var inte ett moln på himmelen. Helt fantastiskt underbart..

Och på tal om fantastiskt.. Vi åt den godaste maten och den största efterrätten på Hard Rock Café. Jag tog en pulled pork hamburgare med tillbehör och en supergod drink till det. Till efterrätt beställde vi in tre glassar som var så stora att det egentligen skulle räckt att vi alla fyra delade på en.Efter maten gick vi och strosade i solen och vid sju var jag och farmor på plats inne på Ullevi. Mer om själva konserten kommer i ett annat inlägg, när jag har lyckats få in att gårdagen faktiskt hände på riktigt. Det var alltså den bästa dagen i mitt liv hittills och jag är så obeskrivligt lycklig.

Minnena från denna kvällen kommer jag verkligen att plocka fram i de stunder då livet blir mörkare. Världens bästa Håkan, min hjälte. Och TUSEN TUSEN TUSEN tack till mina föräldrar och farmor som gjorde gårdagen möjlig. Ni är bäst <3

Gillar

Kommentarer