”Vad peppar dig?”

Vad gör du just nu?
Just nu ligger jag i soffan, nerbäddad under täcket. Levande ljus, kvällsmat och kollar på Joe Santagato på Youtube. Trött och glad efter en lång jobbdag.

Vad peppar dig?
Mina nära och kära, alltid. De är mina största supporters. Att i framtiden kunna berätta hur jag tog mig igenom alla svåra stunder och kom ur den starkare. Sedan blir jag väldigt peppad av drömmen om att kunna arbeta som socionom, det får mig att kämpa i skolan trots att det stundvis är väldigt jobbigt.

Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år?
Är väldigt splittrad just nu. Antingen kurator inom barnpsykiatrin eller civilutredare inom polisen, gärna med någon specialisering inom barn.

Vad får dig att gråta?
Mycket, haha. Oftast mina egna känslor. Gråter när jag är glad, arg, frustrerad.. Det är ganska skönt att kunna gråta ordentligt ibland och bara få ur sig det, haha.

Vad är ingredienserna för en bra utekväll?
En varm, sen sommarkväll. Ett stort härligt umgänge där alla ligger på en stabil nivå alkoholmässigt, så alla bara är goa och glada och skriksjunger till låt efter låt. Goda drinkar och roliga dryckesspel. Typ som alla kvällar i somras på Vätterstranden.

Vad är det gulligaste som finns?
Att se folk prata om eller göra något de verkligen älskar. När ögonen tindrar och det bara lyser glädje. Så fint.

Vad är skönt?
Att inse sitt eget värde och kunna lägga sin dyrbara energi där den bör vara. Att våga vara säker i sig själv. Att vara lugn och stabil i måendet. Att kunna titta tillbaka och se hur långt man kommit i sin utveckling.

Vad är du avundsjuk på?
Just nu är jag ganska avundsjuk på alla mina kollegor som inte behöver gå tillbaka till skolan om en vecka, haha..

Vad är det viktigaste som finns?
Genuinitet, kärlek och respekt. <3

Gillar