VAKNA, DET ÄR BÄSTA DAGEN!

Godmorgon snyggisar! Äntligen fredag (bästa dagen!!) och endast en vecka kvar till lov.. LÄNGTAR!

Men eftersom att sista veckan innan ett lov brukar vara fullproppat med prov, inlämningar och uppgifter så hamnade bloggen tyvärr åt sidan igår. Efter att jag hade varit ute på en långpromenad med mamma så åt jag lax till middag, pluggade engelska och samhällskunskap och fixade lite saker inför dagens sjukhusbesök. Jag gick till sängs tidigt och det var verkligen behövligt efter en lång torsdag.

Nu ligger jag (nyduschad) i sängen och hade planerat att ligga här i ungefär en timme till. Eftersom att jag ska till sjukhuset så får jag varken sminka mig, smörja in mig med någon bodylotion/ansiktskärm eller bära smycken. Detta innebär att jag kommer att fixa klart mig på cirka 10 minuter, och då väljer jag att ligga kvar i sängen extra länge. Lyx!

Hur ser dagens planer ut, då? Jo, först ska jag till sjukhuset och sedan ska jag troligtvis till skolan för att vara med på sista lektionen. Jag ska nämligen hålla tal och deet vore så skönt att få det överstökat idag.. Jag slutar vid 13:40 och när jag kommer hem blir det en sväng upp till gymmet. Ikväll bjuds det på tacos här hemma och sedan ska jag kolla på innebandy tillsammans med några kompisar. Låter som en riktigt bra fredagskväll i mina öron!! Jag hoppas att ni alla mår jättebra, vi hörs senare! Kram <3

Gillar

Kommentarer