VALBORG - HÅKAN HELLSTRÖM

God eftermiddag mina hjärtan! Jag är helt seriös när jag skriver att jag just nu är så trött att det rinner tårar ur mina ögon. Inte så konstigt med tankte på att jag festade både i fredags och igår och att jag precis har avslutat ett nio-timmars arbetspass. Idag var det så sjukt stressigt att jag nästan grät samtidigt som jag sprang runt och jobbade. Visst är jag bra på att hantera stress? Jag har hur som helst haft det jättekul på jobbet idag och timmarna flög förbi väldigt fort. Det är gudomligt skönt att få sitta ned och vila nu, min kropp är helt slut.. Ett bra sätt att börja den nya månaden på, tycker jag. Hur sjukt är det inte att det redan är maj?! Det är endast en månad kvar i skolan innan det är dags för ett välbehövligt sommarlov. Herregud vad snabbt tiden går.. Mer om mina planer inför maj kommer i ett annat inlägg!

Igår fick bloggen stå tom eftersom att jag spenderade hela min dag i stan tillsammans med fina vänner. Jag kom till stan vid elva och då var jag själv i ungefär en kvart och kollade på lite dans. Sedan kom Moa ned till stan och då fikade vi på Espresso House och snackade skit. Runt tolv mötte vi upp med Elvira och kollade när min gamla dansgrupp visade upp sin dans. De var verkligen superduktiga!!

Efter uppvisningen gick Moa hem och då fortsatte jag och Elvira till Coop. Där köpte vi tacos och sedan halvt våldgästade vi Fanny, haha. Hemma hos henne lagade och åt vi tacos och snackade om allt mellan himmel och jord. Skrattade en hel del, kollade på film och sov lite. Någon gång på eftermiddagen cyklade vi hem till Selma och fikade och vid klockan sex åkte vi in till Eksjö med Fannys föräldrar. Vi åkte dit för att kolla på Ryttarspelen då Selma var vårprinsessa! Hon var så himla fin <3

Senare på kvällen var vi fem tjejer hemma hos Fanny och hade det supermysigt. Vid tio-tiden gick vi ut för att träffa några killar och efter ett litet stopp på något krök så gick vi skilda vägar. Jag hängde på killarna som jag skulle åka hem med medan de andra drog vidare till någon fest. Jag och killarna var ute och träffade lite folk och vid tolv åkte vi hemåt. Jag var ju tvungen att vara hemma i skaplig tid eftersom att jag skulle jobba idag.

Min valborg blev verkligen jättelyckad och jag hade det så sjukt roligt. Inte bara kvällen utan hela dagen, allt var så himla bra. Jag är så lyckligt lottad som har dessa crazy bitches i mitt liv, de gör mig till världens lyckligaste tjej! Jag hoppas att ni hade en superbra lördag allihopa! XOXO.

Gillar

Kommentarer