Valentine's


Idag är dagen här. Alla hjärtans-dag. Vissa älskar denna mysiga dag och andra hatar den. Detta inlägget tänkte jag tillägna er som mår dåligt idag, som hatar den här dagen. Alla hjärtans-dag är EN dag på hela det långa året. Deppa inte ihop över den, tillåt inte ens dig själv att bli ledsen. Dra istället ihop ett riktigt härligt kompisgäng och se till att ha en jättebra dag med dina nära och kära. Nedan har jag tipsat om lite saker du kan göra för att tänka på annat under just denna dag.
* Ta hand om dig själv! Kör ett hårt träningspass, var ute i skogen och fota eller utöva din favorithobby. Ta en långdusch med hårinpackning och ansiktsmask. Fixa naglarna, plocka ögonbrynen och ta på dig dina finaste kläder. Då kommer du garanterat att känna dig supersnygg, och då blir du på bättre humör!

* Unna dig saker! Köp hem en påse godis eller beställ din favoritmat. Klicka hem den där tröjan som du har velat ha såå länge eller boka resan du verkligen vill åka på. Baka något ljuvligt och kolla på tusen avsnitt av din favoritserie. Gör det som du bli superlycklig av!

* Ta in på spa tillsammans med en kompis eller en förälder/släkting/syskon. Det är så otroligt avslappnande och skönt! Boka in en massage eller ansiktsbehandling, då kommer du garanterat att känna dig fräsch, avslappnad och lycklig sen.

* Dra ihop en riktig tjejkväll och spendera en kväll med dina bästa vänner. Gå på fest, ha finmiddag, dra ihop en sleepover och snacka skit hela natten. Att umågs med dina vänner är garanterat ett bättre alternativ än att vara deppig över att du inte har en partner!Du behöver inte en partner för att kunna fira alla hjärtans-dag. Fokusera på dig själv snygging, och se till att ha en helt fantastisk dag. Det är ingen idé att vara ledsen och deppig! Var ditt bästa jag och ha det KUL!

Gillar

Kommentarer