VARDAGSLYX

HEJ PÅ ER! Jag har precis kommit hem efter en löparrunda ute i den friska luften. Det blev 3 kilometer löpning, 1 kilometer jogg/lättare löpning och 1 kilometers powerwalk. Det var så skönt att få rensa tankarna med en bra podd i lurarna och bara springa! Har börjat älska löpningen igen.. Eller ja, hatkärlek..

Jag har haft en sån HIMLA FIN onsdag! Jag började dagen med sovmorgon och en rejäl frukost, vilket aldrig är fel. I skolan hade vi först natur innan ett långt hål, eftersom att vår idrottslektion var inställd. Då valde jag och fyra killar i klassen att gå och äta på Matlyckan för att fira fina Casper (ni ser honom på bilden ovan, så glad över firandet.. Haha) som fyller år imorgon! Vi skulle ju egentligen firat honom imorgon men nu passade det ju bättre idag. Vi alla åt kina-buffé och hade det riktigt trevligt! Fick lära känna killarna bättre och vi delade en massa hemligheter, haha.. Mys!!

Efter maten strosade vi tillbaka till skolan i det fina vädret. Innan vi slutade hade vi religion och samhällskunskap. Roliga lektioner, och jag vann på kahoot två/två gånger, hehe.. Något som var mindre roligt var att jag missade halv fyra-bussen hem med en minut.. Och istället för att vänta i en halvtimme på nästa buss så gick jag ned på stan och mötte upp med pappa, för att åka med honom hem. Vardagslyx! Under dagen har jag även hunnit med att umgås med mina hjärtisar. Fyra helt fantastiska tjejer som gör mig så lycklig. Ni vet vilka ni är.. Guld värda ♥

När jag kom hem tog jag en shake och sedan gav jag mig ut för att springa. Kolla hur fint det var ute.. Harmoniskt! Nu är jag HELT slut, men måååste tyvärr orka med att plugga också. Har som sagt ganska mycket inför nästa vecka. Jag skulle egentligen jobbat idag, men tyvärr blev det inte så.. Får lägga den tiden på andra saker istället. Jag hoppas att ni har haft en bra dag, vi hörs snart! XOXO.

Gillar

Kommentarer