VÅREN ÄR HÄR

Älsklingar!! Hej på er, och god förmiddag! Nu är det vår hörni, och den nya månaden kom verkligen med ett fantastiskt bra väder. Här är det klarblå himmel och strålande sol. Jag och mamma har precis varit ute på en promenad i det fina vädret och snackat ikapp de senaste fyra dagarna, eftersom att vi inte har träffats sedan i torsdags. Trots att Stockholm var över förväntan och helt underbart, så känns det skönt att vara hemma igen med familjen.

Igår kväll var jag ju på middag hos farmor tillsammans med släkten, för att fira att både min farbror och min fasters man fyllt år. Det var så kul att träffa alla igen och att få gosa med mina små kusiner. Efter middagen åkte jag på fest och hade en fantastisk kväll tillsammans med fina vänner. Dock var det otroligt skönt att komma hem runt 02 och sova, jag var nog egentligen för trött för att festa haha. Idag tog jag en lång sovmorgon för att verkligen sova ut, så nu är jag relativt pigg i alla fall! Hur mår ni efter gårdagens äventyr?

Som sagt, nu är det vår. Maj är den sista hela månaden innan skolavslutning och massa festligheter. Trots att inte jag tar studenten förrän om ett år, så är jag så taggad på att få fira mina älskade vänner som tar studenten nu i juni.

Maj är verkligen slutspurten innan sommarlov, och denna månaden kommer innehålla mycket plugg. Både nationella prov och vanliga skoluppgift ska det pluggas till, och en massa körkortsplugg ska göras. Förhoppningsvis kommer jag att kunna jobba lite, träna massvis och umgås med fina vänner <3

Maj är en ganska "oplanerad" månad. Jag har inte så mycket inbokat utan jag tror att plugg och träning kommer ta upp det mesta av tiden. Men några roliga grejer har jag faktiskt inplanerat!

• För det första så ska jag göra en sjukt rolig grej nu på onsdag, som jag kommer att berätta mer om då. Är riktigt nervös haha.

• Sedan har jag bokat in tid för att klippa mig och förändra min frisyr lite, vilket ska bli skönt. Det är dock 2 veckor kvar så jag får dras med mitt slitna hår tills dess..

• Den 21 maj är det dansuppvisning, och även om vi kanske inte kommer uppträda så ska det bli väldigt kul att kolla på. Jag ska även se min systers dansuppvisning som är någon dag senare, och det ska bli riktigt roligt!

Ett av mina mål för maj månad är att kämpa på i skolan trots att det är mycket som ska göras. Jag ska verkligen hänga i nu det sista och se till att jag går ur 2an med de betyg som jag vill ha.

Ett annat mål är att hålla igång med träningen, inte prioritera bort den utan att vara minst 5 dagar i veckan på gymmet. Jag har fixat ihop ett nytt, "fräschare" träningsupplägg som det ska bli riktigt roligt att testa!

Ett tredje mål inför denna månaden är att blicka framåt och lämna det dåliga i månaden som varit. Inte älta eller liknande, utan leva vidare med vetskapen om att alla inte är så snälla som man tror och vara mer försiktigt med vilka jag litar på. Ingen tjänar på att älta, men det är viktigt att lära sig av sina misstag.

Har ni några planer eller mål inför denna månaden? Let me know, och nu gör vi maj till en riktigt härlig månad!!

Gillar

Kommentarer