vårkänslor

Pust!! Nu har jag äntligen landat hemma och kan andas ut. Det har varit en väldigt lång dag. En lång, bra och rolig dag trots att jag har varit ganska förvirrad haha. Eftersom att vi äter lunch så tidigt idag så trodde jag att klockan var fyra när den i själva verket var ett.. Kan även bero på att det var ljust ute så tidigt idag. Redan klockan åtta var det ljust, vet inte om det är jag som är trög - men brukar det vara ljust så tidigt? Jag klagar inte dock! Vädret har varit underbart hela dagen. Får verkligen vårkänslor och det gör mig överlycklig!

Idag slutade jag i alla fall vid tre efter att ha haft fem lektioner. När jag hade slutat gick jag och Moa ned till stan tillsammans. Där gick jag en sväng på H&M och kollade ut lite saker som jag troligtvis ska köpa imorgon. Jag handlade även med lite fika till mig och pappa. Det blev två semlor och jag ska alldeles strax äta upp min!

När jag kom hem bytte jag direkt om till träningskläder och gav mig ut för att springa en runda. Hade siktat in mig på att klara ungefär 2,5 kilometer eftersom att det var längesedan jag sprang. Jag klarade av det dubbla och det är jag så glad över! Det blev 3 kilometers löpning (20 minuter) och 2 kilometers jogg (14 minuter). Så otroligt nöjd!!

Nu har jag precis ätit upp dagens mellanmål och kollar på filmen Bad Teacher. Jag hoppas att ni alla mår jättebra, vi hörs senare! Ta hand om er!

Gillar

Kommentarer