Vecka 46

Måndag: Jag var riktigt trött när jag vaknade imorse, trots att jag somnade tidigt igår. Lyckades i alla fall få i mig lite gröt innan jag var tvungen att gå till bussen. Efter en veckas praktik på psykakuten är det dags att komma tillbaka till min vanliga mottagning för ytterligare 4 veckor. Ska bli kul! Efter jobbet ska jag göra lite ärenden och ikväll träna ben.

Tisdag: Imorgon blir det jobb 8-16 och efter jobbet ska jag gå en sväng på stan och leta julklappar. Det börjar ju faktiskt närma sig ändå! Ska försöka få in en långpromenad eller ett pass på gymmet med.

Onsdag: Dags för en dags praktik på en väldigt intressant avdelning. Lär vara helt slut efteråt men på schemat står träna, storhandla och laga matlådor.

Torsdag: Tillbaka på min vanliga praktikplats för jobb 8-16 följt av den enormt underhållande aktiviteten TVÄTT under eftermiddagen/kvällen..

Helgen: Jobbar kortdag på fredagen och kvällen är helt oplanerad, men det dyker väl upp något roligt under veckans gång. På lördag bär det av mot Öland för att fira min lilla kusin som fyllt år, så himla mysigt! Längtar efter att få träffa alla <3

Gillar