Veckoplanering

Planering inför vecka 47:

Måndag: Idag är det en kort skoldag, plugg hos mormor och morfar samt hårdkörning på dansen som gäller. Det närmar sig ju uppvisning så allt måste verkligen sitta, in i minsta detalj..

Tisdag: Skola, plugg (ugh), ben-träning och eventuellt jobb. En låång tisdag..

Onsdag: Sovmorgon, några lektioner, utvecklingssamtal, plugg och HIIT-träning med mamma. Låter som en bra onsdag i mina öron, träningen är ju så himla rolig!

Torsdag: En kort skoldag, plugg även på torsdag (har mycket inlämningar nu..), träning och packning inför helgens äventyr.

Fredag: Skola som vanligt och direkt därefter bär det av mot Göteborg!! På kvällen ska jag njuta av Håkans framträdande tillsammans med min syster <3
Lördag och söndag: Lördagen spenderas i Göteborg och innefattar hotellfrukost och shopping. Söndagen blir nog till träning och att vila upp mig inför en ny vecka..

Såhär kommer förhoppningsvis vecka 47 att se ut! En ganska fullspäckad vecka, men det ska jag klara av! Jag har lite nya planer gällande träningen som ska tänker testa denna veckan, samtidigt som jag ska fortsätta med att cykla varje morgon och äta bra mat. Min mage mår inte så bra nu efter operationen så jag kommer få satsa extra mycket på maten för att må bättre.. Kanske låter konstigt, men om jag äter för mycket socker, sura saker eller fett så mår jag väldigt, väldigt dåligt på grund utav min sjukdom. Nåja, på återseende!!

Gillar

Kommentarer