Veckoplanering

MÅNDAG: Idag har jag sovit, sovit och sovit ännu mer. Jag har varit så otroligt trött, för det är antagligen inte så jättesmart att festa tre dagar i rad, haha. Att vara trött är dock värt allt roligt jag har upplevt de senaste dagarna! Förutom att sova så har jag idag packat upp allt från Stockholms-resan och städat mitt rum ordentligt. Nu ikväll ska jag äta pasta och kolla på galan Världens kväll – för alla barn tillsammans med mamma. Ett mycket mysigt avslut på en bra långhelg. Jag är inte riktigt lika glad över att det är skola imorgon, som jag var när bilden ovan togs, men det är bara att kriga på..

TISDAG: Imorgon blir det en tidig morgon och i skolan har jag fyra lektioner, två lite jobbigare ämnen och två lite roligare. Efter skolan blir det nog plugg hos mormor och morfar innan dansen. Mys!!

ONSDAG: Onsdag innebär sovmorgon, en rolig skoldag och lite äventyr på eftermiddagen. Ett träningspass ska också hinnas med!
TORSDAG: På torsdag är det skola, träning x2 och plugg som gäller. Inget speciellt precis, men ändå skönt!

FREDAG: På fredag skriver vi nationellt prov i engelska hela förmiddagen, och resten av dagen är oplanerad. Ska träna, men det är ju ganska självklart haha.

HELGEN: Min helg är änsålänge helt oplanerad, men jag hoppas att det dyker upp något roligt att göra. Annars får jag väl ta en lugn helg med träning och massa mys. Det kanske är behövligt, haha.. Vad har ni på gång nu i veckan?

Gillar

Kommentarer