Veckoplanering

God eftermiddag gänget! Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag tog en alldeles för lång sovmorgon, åt lunch till frukost och sedan har jag spenderat hela dagen i sängen. Jag har pluggat lite, kollat på film och skrivit tidsinställda inlägg inför veckan, så att bloggen kommer uppdateras även när jag är upptagen av plugg och träning. Bra va? Nu ligger jag sängen, kollar på Shutter Island och hade tänkt att dela med mig av mina planer inför den kommande veckan!

Måndag: Så fort jag har sett klart filmen ska jag ta mig i kragen och ta tag i livet, haha. Jag har tänkt att städa rummet och göra mig fräsch inför skolstart. Jag ska duscha och "tona" håret med silverschampo samt be mamma klippa av några centimeter. Sedan ska jag fixa naglarna och göra ansiktsmask, vilket är något av det bästa jag vet. Till sista ska jag packa väska och kläder inför morgondagen, göra matlådor och umgås med familjen. Finns det ens något bättre sätt att avsluta lovet på?

Tisdag: Imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller. Plugg, rutiner och stress. Slutspurten innan sommarlovet. Imorgon har jag 4 lektioner innan jag ska vara hos Molly en stund innan det är dansträning. Myyys!

Onsdag: Onsdag innebär sovmorgon, icke-krävande lektioner, långdag och träning. På onsdag ska jag nog träna ben och kondition.

Torsdag: Fyra lektioner, träning x2, både axlar/tricep och rygg ska byggas. Rummet ska städas, jag ska plugga och så måste jag packa inför helgen.

Fredag: En inlämning ska lämnas in, jag har seminarium på svenskan och efter skolan bär det av till Båstad med mina tjejer!! Jag ska se till att hinna träna innan vi åker, och det blir bröst/bicep isåfall.

Lördag-Söndag: Dessa dagar kommer att spenderas på mitt smultronställe tillsammans med mina älskade vänner. Jag längtar redan <3

Har ni några roliga planer inför veckan?

Gillar

Kommentarer

Islu
Islu,
Åh vad gott med marabou 💕
nouw.com/islu