WANTED - BOOKS

Jag skäms inte någonting över att erkänna att jag redan längtar efter jul. Det är väl inte direkt någon hemligthet. Jag har även redan börjat skriva någon sorts önskelista och har kommit på vad jag ska ge i för tidig julklapp till mig själv. (Jag har redan beställt två av dessa och de förväntas komma nästa vecka!!) Nämligen tre kick-ass egoboost böcker som jag tror kommer att vara läsning i värde av guld! Dessa böcker bara skriker girlpower och alla handlar på något sätt om hur man ska acceptera samt våga vara sig själv.
JAG ÄR INTE PERFEKT, TYVÄRR är en bok skriven av ingen mindre än Forni!! Boken handlar om ångest och tips, trix och verktyg för att hantera den.
JAG ÄR NELLIE. Alltså iihh! Pirr i magen!! Nellie Berntsson som är ett år yngre än mig och en av de största bloggerskorna i Sverige har skrivit en ärlig och öppenbok om livet bakom bloggen. Hon har skrivit om bland annat mobbning och orättvisor, och den kommer bli så intressant att läsa. Hon säger själv att det är mycket osagt/ovisat som kommer att avslöjas i den boken.. Spännande!
IBLAND MÅR JAG INTE SÅ BRA är en bok där vår älskade THERESE LINDGREN (!!) öppet skriver om sig själv och sin psykiska ohälsa, hur hon hanterar den och vilken hjälp som finns. Jag dör för att få läsa denna boken, speciellt då jag själv har varit drabbad av psykisk ohälsa. Älskade, bästa och helt fantastiska Therese.

Alla dessa tjejer/kvinnor är stora förebilder för mig, så det känns självklart att deras böcker ska klickas hem!

Gillar

Kommentarer