Wanties Julen 2015

Det är faktiskt inte jäättelångt kvar till jul, så jag har redan skrivit ihop en önskelista! Och eftersom att detta inlägget var efterfrågat så får ni nu ta del av min önskelista inför julen 2015! Min högsta önskan är självklart att julen blir fantastiskt, oavsett julklappar. Älskar verkligen när hela släkten samlas eftersom att det är så sällan som vi gör det! Men eftersom att detta inlägget ska handla just om julklapparna så är det vad jag kommer skriva om. Och jag vet att många AVSKYR julen, men jag bara älskar den. Sååå, no hard feelings! Tycker ni inte om julen eller något som har med den att göra så är ni inne på fel blogg, hehe..

Jag har redan fått några förtidiga julklappar av mina föräldrar och det är mina Johnny Bulls och en utlandsresa. Igår beställde vi även hem den sista julklappen till mig som är ifrån dem, och det är ett träningsset från MMsports!! Svart-rosa träningstights med tryck och en superfin svart t-shirt med rosavitt tryck på ryggem! Kläderna fick jag ju igår, som ni vet, men det är ändå julklappar :p Något som jag önskar mig i julklapp, och alltid önskar mig, är presentkort! Främst på KICKS eftersom att jag vill köpa en sminkprodukt därifrån som inte är så billig, heh.. Några andra butiker som jag skulle vilja ha presentkort ifrån är H&M och BikBok!
Någonting jag kommer önska mig av typ alla i min släkt är pengar, och det ska gå till en GoPro! Pengarna som jag fick i somras valde jag att spara till andra saker, men nu när jag jobbar och tjänar pengar själv så ska jag verkligen försöka få ihop till en GoPro. Tänk vad häftigt att ha med den när vi åker utomlands..!
Eftersom att jag är ett sånt nagelfreak så kommer jag självklart att önska mig nagellack, speciellt av min syster då det inte är speciellt dyrt! Vi brukar nämligen inte byta jättedyra julklappar :)
Ooooch, en jacka med päls.. Är så sugen på Kenzas "Jofama" eller Hollies jackan. Båda kostar lika mycket, 2600 kronor. Dyrt, JA, men önska sig kan man ju alltid göra.. ;) Har hittat en supersnygg täckjacka på Fribergs också, men hittade ingen bild på den!
Vad önskar ni er? XOXO.

Gillar

Kommentarer