Wanties: spring edition

Våren närmar sig med stormsteg och jag har hittat några plagg som skulle passa perfekt i min garderob nu till våren. Hade verkligen behövt lite nya, fräscha plagg till den nya årstiden.

1. Kenzo Sweater - Jag tycket att Kenzo är ett så himla fint märke. Tröjorna är supersnygga och jag hade verkligen velat bära den gråa sweatshirten i vår. Tänk den med ett par vita jeans och sneakers. Så snyggt!!

2. Kenzo Tshirt - Även Kenzos t:shirtar är sjukt snygga! Den passar till ca alla outfits, men personligen hade jag nog matchat den med vita jeans och ett par snygga skor. Mums!!

3. Black flat - Just nu finns det nästintill bara sneakers i min garderob, så ett par svarta flats hade verkligen suttit fint. Skorna är så himla fina och går att matcha till de flesta outfits. Vill haaaa..

4. Striped Top - En blåvit-randig skjorta är något jag har letat efter länge. Har nog provat ca 100 stycken, men inte köpt något för att jag inte varit riktigt säker. Men jag tycker ju att det är så otroligt snyggt, och det ser så fräsht ut. Så det blir nog att införskaffa mig en sådan att bära i vår.

5. Open Shoulder Top - En "open/cold shoulder top" är något jag fastnat för på senaste tiden. Jag tycker att det är riktigt snyggt, och de bara axlarna är en fin detalj i outfiten.

Gillar

Kommentarer