Wednesday

God morgon!! Mår ni bra mina fina? Själv mår jag faktiskt jättebra och jag mår redan bättre efter endast en dags detox. Mår mindre illa och känner mig inte lika svullen, så skönt! Dock är det faktiskt ganska jobbigt att detoxa och det beror främst på att jag just nu är sugen på ALL MAT SOM FINNS, hah.. Igårkväll tillagade mamma världens godaste tomatsoppa och jag kommer troligtvis äta den varje kväll nu framöver för den var så himla god. Ett recept kommer att komma ut senare!

Min tisdag var mycket bra. Jag gick som sagt en 7km promenad och träningsvärken i rumpa och ben är SJUK idag. Efter träningen låg jag i solen en stund och kollade på en superbra dokumentär innan jag duschade och städade rummet. Jag är faktiskt så himla stolt över att jag orkade städa rummet. Detta kanske låter heeeelt konstigt i era öron men såhär är det: mitt rum har varit i stort behov av städning i över en vecka och jag har verkligen velat städa - men jag har inte haft någon ork. Jag har till och med varit ledsen över att jag inte har orkat städa för att jag har velat göra det så mycket, men bara INTE ORKAT. Jag förstår att det är svårt för vissa av er att förstå, men det finns säkerligen några av er som kan relatera och förstå. Nu är i alla fall orken tillbaka och ni förstår inte hur tacksam jag är över att jag har kämpat mig ur svackan. I alla fall, efter att jag hade städat så träffade jag kompisar och umgicks med dem till klockan tolv. Vi var ute en hel del och njöt av det fina vädret!

Onsdag idag, mitt i veckan. Planerna för dagen ser ut som följande: skriva tidsinställda inlägg, räfsa/kratta löv ute i trädgården, köra ett pass på gymmet, skriva uppsats och jobba 2h ikväll. Sedan kommer jag troligtvis träffa kompisar ikväll! Vad har ni för planer för dagen? XO!

Gillar

Kommentarer