What a day!

Hej mina fina! What a day!! Idag har jag verkligen haft fullt upp. Igårkväll kom mina fina tjejer hit och de sov här inatt. Vi hade det så otroligt mysigt och roligt, det är svårt att inte ha det tillsammans med dem. När de åkte hem imorse så fixade jag iordning mig snabbt och åkte in till stan med mamma och syrran. Där shoppade vi en hel del och jag hittade allt jag behövde. En ny bäddmadrass, fina gråa linnelakan och en vit sängkappa. Bilden nedan är inte den bästa, men ni ser ju i alla fall hur min säng ser ut nu efter den lilla make-overn! Så nöjd!! Skulle ni vilja ha en room-tour i videoformat kanske? Så att ni får se bättre? Kommentera i såna fall!

Vi var även inne på ICA och köpte med oss tacos som vi ska äta ikväll framför en bra serie. Jag körde hem från stan och det gick bara bra. Jag tycker att det är så himla kul att köra bil, kan knappt vänta till jag har körkort.. Nåja, min dag har i alla fall varit jättebra som ni kanske förstår, och som pricken över i:et så fick jag hem min glossybox idag! Ni kommer kanske ihåg att jag hade ett samarbete med dem för ett tag sedan? Så kul! Det var så himla fina saker i. Exempelvis ett beige/brunt läppstift från MDM Flow som passar mig perfekt!
Nu hade jag tänkt att krypa ned i sängen, läsa Kaninjägaren och äta ostbågar. Jag mår inte så jättebra, tyvärr. Har ont i hela kroppen och känner mig febrig.. Tror att det beror på stress, vill verkligen inte bli sjuk nu. Det är hur som helst bäst att lyssna på kroppen och ta det lugnt. Jag vet att det har varit ganska tomt här på bloggen just nu, men jag ska verkligen försöka uppdatera mer. På lördag kommer det upp ett lite roligare inlägg i alla fall. En sammanfattning om mitt 2016. Har ni tips på inlägg så kommentera gärna! Kramar <3

Gillar

Kommentarer