What's in my bag?

Skolan har ju dragit igång igen, och jag har nu kunnat börja använda min nya superfina väska. Jag ville ha den som skolväska eftersom att den är så stor och rymlig, och jag tycker verkligen att den passar perfekt som det. I detta inlägget hade jag tänkt att visa er vad jag har i min skolväska, för det gäller väl att passa på nu medan den är organiserad, haha. Så här kommer en what's in my bag-tag!
Såhär ser min väska ut! Den kommer från Malene Birger och är ganska stor. Tycker att den är suupersnygg!!
Dock har den inga småfack vilket är ett minus, men förutom det så är jag jättenöjd med den!
I väskan hänger denna söta lilla reflex som jag fick utav farmor.
Vi tar det tråkigaste först: skolgrejer. I väskan har jag (självklart) det som kanske egentligen är viktigast. Läxor, min dator och lappar som måste lämnas in. Sedan har jag även mina nycklar och mitt busskort, så att jag kommer in till skolan på morgonen.
Något jag har tänkt att köra stenhårt på nu under vårterminen är att inte slösa pengar i Inas, som är cafeterian på skolan. Alltså, inte köpa mat/fika för att jag inte tycker om skolmaten, utan istället ska jag ha med mig matlåda och en frukt varje dag. Idag blev det en clementin!
Som jag nämnde innan så har inte min väska några fack, så istället har jag en neccessär där jag förvarar allt nödvändigt. Denna superfina neccessär är från Victorias Secret och jag fick den av pappa för något år sedan.
Till att börja med så har jag, som ni ser på bilden, ett lypsyl och en concealer ifall det skulle behövas. Har även en deo och en liten parfym där i, för det är ju aldrig kul att gå runt och känna sig ofräsch.
I neccessären har jag som sagt nödvändiga saker, så som ett mobilskal ifall mitt nuvarande skulle gå sönder, en (??haha) halstablett, nagellim, penna och sudd. Alltid bra att ha, haha..
Hårborste, tuggummi, värktabletter, mensskydd och extra hörlurar kan ju också vara bra att ha. Ja hörni! Detta är vad som finns i min väska. Hoppas att det var lite intressant att läsa i alla fall, haha!

Gillar

Kommentarer