won't waste my time

God morgon snyggingar, hur mår ni? Själv mår jag bra. Jag hade en ganska jobbig kväll igår men med hjälp av mina helt fantastiska vänner så klarade jag mig igenom det galant. Jag är så tacksam över att jag har dessa personer i mitt liv!! Nu mår jag mycket bättre. Jag förstår att vissa av er kan tycka att det är konstigt att jag mådde dåligt igårkväll och bra nu på morgonen. Jag har tänkt att skriva mer om detta i ett eget inlägg men jag kan förklara nu lite kortfattat: jag mår bra, det är ingenting som har hänt just nu och allt är BRA. Jag har extremt fina vänner och en helt underbar familj, jag är lycklig. Men det är mycket som HAR hänt. Jag har tre förjävliga högstadieår bakom mig och en pissjobbig första termin på gymnasiet. På "toppen" av allt detta så har ju jag och Olle gjort slut och det är så fruktansvärt jobbigt att komma över någon som man älskade så mycket och spenderade fyra år tillsammans med. Så ibland blir allt detta för mycket. Då svärmar det över och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Så blev det igårkväll, men jag mår bra nu för att panikångesten är bara tillfällig och det vet jag. Jag vet att jag klarar mig igenom det.

Nu till lite roligare saker! Igår eftermiddag var jag på ett väldigt lyckat möte. Det var jobbigt och tufft men väldigt lyckat. När jag kom hem bytte jag som till träningskläder och gav mig ut på en långrunda. Från början hade jag bara planerat att gå en sväng, men det hela slutade med 4 kilometers löpning och 6 kilometers powerwalk! För att vara så skonsam som möjligt mot mina knän och höfter så sprang jag endast på grusvägar och gick där det var asfalterat. Det var en väldigt skön och behövlig runda. Det var så fridfullt trots att det var mörkt och lite läskigt att springa i skogen.. När jag kom hem serverades taco-lasagnette som pappa hade kokat ihop, och det var SÅ gott! Efter maten träffade jag kompisar och vid elva låg jag i min säng, redo för att sova.

Idag är det onsdag och näst sista skoldagen för veckan. Idag slutar jag ganska sent och kommer nog inte hem förän klockan halv fem. Idag har jag inga speciella planer. Jag skulle egentligen jobbat men så blev det inte, så tiden får nog gå till att städa och träna! Vi hörs senare idag, hoppas att ni alla får en bra onsdag! XOXO!

Gillar

Kommentarer