Workout x 2


God eftermiddag, fina ni! Jag har haft en jättebra måndag, och det hoppas jag att ni också har. Jag har idag hunnit med att ha två lektioner, träna två pass samt umgås lite med både mormor, morfar och farmor. Jag har även testat den nya Nocco smaken Cassis (svarta vinbär, tror jag?) och jag blev helt hooked, ska köpa hem massa Nocco imorgon, hehe. En ny besatthet..

Nåja - min måndag började med en spanskalektion som gick väldigt snabbt. Efter den hade vi ett långt hål och då gick jag och några klasskompisar till gymmet. Vi tränade var och en för sig, och jag körde ett riktigt bra pass för axlar och tricep. För er som är intresserade så hittar ni alla övningar nedan, och ni som inte vill läsa om det kan ju bara scrolla förbi. Efter träningen hade vi i alla fall matte. Vi har fått en ny mattelärare som är SÅÅ bra. Har lärt mig så mycket på hans lektioner och är redo för matteprov nästa vecka. Idag bjöd han dessutom på fika, så det var ju ett stort plus haha.

Axlar och Tricep:
15 minuter crosstrainer som uppvärmning.

Overhead pull:
20kg - 3x10
Dropset 15 till 1,1 kg

Axelpress maskin:
15kg - 3x10

Sittande rodd:
25kg - 3x10

Pulldowns i cable:
15kg - 3x10
Dropset 15 till 1,1kg

Militärpress med skivstång:
10kg - 3x10

Dips med gummiband:
4x5 st

Superset för axlar
Lateral raise maskin och
Axelpress utåt i maskin:
15kg - 3x10

Battle ropes (de på bilden ovan):
3 sets to failure

Passet avslutades med tre olika magövningar, där jag körde 3x10 på varje övning.


Efter skolan hämtade mormor och morfar upp mig, de var supersnälla och körde hem mig från stan. Jag hängde med dem upp till affären för att se om det såldes Nocco där, och då träffade jag farmor. Hon hade tänkt att åka upp till gymmet så då hängde jag med henne direkt. Dagens andra pass blev ett härligt sådant, för rumpa och vader. Inte en kombination som jag brukar köra, men idag fick det bli så - och det gick hur bra som helst!

Abductor squats:
83kg - 3x10
105kg - 3x5

Utfallsgång:
7kg/hand - 3x20 steg

Stående vadpress:
50kg - 3x12

Squatsgång med band:
3x15 steg

Bulgarian Split Squat:
5kg/hand - 2x10/ben

Sittande vadpress:
82kg - 3x12

Hack Squats:
30kg - 3x10

Rumppress (enbent):
18kg - 3x10

Squats på balansbräda + hantel:
6kg - 3x7

Jag avslutade passet med intervallöpning på bandet. Nu är jag hemma, har jag ätit mellanmål och kollat på några serieavsnitt. Planerna för resterande timmar av dagen är att plugga lite, laga mat och duscha. Vi hörs senare, XO!

Gillar

Kommentarer