YOU KNOW HIS NAME

God morgon/god dag på er alla finisar! Herregud vilken mysmorgon jag har haft. Jag låg kvar i sängen extra länge eftersom att jag kom hem ganska sent igår. Jag, som bara skulle varit hemma hela kvällen, åkte upp till farmor en sväng och umgicks med henne. Vi kollade på tv, åt kladdkaka och hade det supermysigt!

När jag vaknade idag så gjorde jag frukost direkt och nu har jag precis kollat på film med mamma och pappa. Vi såg den nya Jason Bourne filmen. Jag tyckte att den var bra, men den skulle varit ännu bättre om jag hade sett de andra filmerna i serien, haha. Jag har även hunnit med att spela mitt nya favoritspel, som ni ser. Det är Kim Kardashians spel som går ut på att man ska bli så känd som möjligt, typ. Jag har haft det nedladdat på mobilen i många omgångar och jag är (tyvärr) helt beroende, haha!

Söndag = mysdag och idag är värdet otroligt fint vilket gör humöret tusen gånger bättre. Mina planer för dagen är att gå en långrunda, skriva inlägg inför veckan och gymma. Bröst och axlar står på schemat idag. Jag mår jättebra och det hoppas jag att ni alla gör. Vi hörs senare, XOXO.

Gillar

Kommentarer